user's blog

TVR37 Nelman - Growth And Decay EP

A Techno Vinyls Records 37. kiadványa Nelman nevéhez fűződik.

Nelman  - Growth And Decay EP

Front

TVR1A8 Ricardo Piedra - Wings Of Wind (Remixes)

Ismét egy rendkívüli kiadvány a Techno Vinyls Recordsnál! 

Ricardo Piedra - Wings Of Wind (Remixes) EP

Front

 

TVR15 MRT2S - Acid Boogie Tribe EP

A régi arcok imádni fogják – Acid Boogie Tribe DJ Titusztól!

DJ Titusz - Acid Boogie Tribe EP

Törzs - A Földön (Bernathy Remix) / TVR1A2, Single Sided/

Az art-gaze stílusjegyeit magán viselő Törzs zenekar tavaly egy sikeres közösségi kampánnyal hozta tető alá második lemezét, a Földönt (ennek kapcsán interjúnk is volt a trióval). Az albumról már két dal is kapott klipet, az új videó csavarja viszont az, hogy a címadó Földön Bernathy Zsiga által kreált, pszichedelikus progressive  remixe kapott videoklippet maga köré.

Ha azt gondolnánk, hogy az elszállósabb rockzene összeférhetetlen az elektronikus zenével, akkor máris itt van a cáfolat a Törzs és Bernathy közösével. A techno szcéna emblematikus alakja fogta a zenekar tavaly megjelent második lemezének címadó szerzeményét, a Földönt, és elektronikusabb taktusokkal teljesen újraformálta, kicsavarta azt.

Bár maga a remix már korábban elérhetővé vált, az újragondolt Földön most kapott teljes képet a frissen megjelent videoklippel. Mint minden eddigi Törzs-videó, úgy ez is Soma munkája, aki az elektronikusabb köntösbe bújtatott dal mellé – annak pszichedelikus jellege miatt – analóg technikával képzelte el a videós végeredményt.

A különleges remix illő megjelenést is kap, méghozzá az Andrew T Dorn által alapított Techno Vinyls Recordsnál. A vinyl már rendelhető ezen a linken, a megjelenés május 29-én lesz.

Subscribe to RSS - user's blog