TVR1A8 Ricardo Piedra - Wings Of Wind (Remixes)

Ismét egy rendkívüli kiadvány a Techno Vinyls Recordsnál! 

Ricardo Piedra - Wings Of Wind (Remixes) EP

Front

 

Rendkívüli , hiszen 4 kíváló hazai producer remixe szerepel  rajta. Mind a négyüknek ez az első megjelenése a Techno Vinyls Recordsnál, ráadásul első bakelt kiadványuk. Ricardo Piedra  Wings Of  Wind szerzeményéből  készültek a remixek napjaink progressive house stílusát képviselve .

 

Side A1: Wings Of Wind (Robert R. Hardy Remix)

Side A2: Wings Of Wind (Erich Von Kollar Remix)

Side B1: Wings Of Wind (Dynamic Illusion Remix)

Side B2: Wings Of Wind (SLP Remix)

  Robert R. Hardy jó pár éve meghatározó szerepet vállal hazánk népszerűsítésében a zenei világban. Remixe hozza a rá jellemző nemzetközileg is elismert  minőséget. Gondosan válogatott perkusszív hangszerek adnak kellemes lüktetést a szolíd padok, és arpeggiok alá . Nincs agyonhangszerelve a dal, de hiányérzetünk egy pillanatra sincs. Pont ez a szellős hangzás adja meg a különlegességét.

  Erich Von Kollar szintén többször bizonyította már tehetségét nemzetközileg is. Az ő remixe se okoz csalódást, bármely progressive szetben megállja a helyét bárhol a világon. Pumpáló groovejával és a basszussal  a tánctérre csábít.

  Dynamic Illusion is régóta  ismert név a progressive elektronikus zene világában. Mindfields című műsora 10 éve pörög a Frisky rádión, jelentős hallgatottsággal. Remixe betekintést nyújt  az ő pszichedelikus, progresszív zenei  világába. Lüktető grooveból, pulzáló arpeggióból itt sincs hiány. A hosszú kiállás alatti monológ elgondolkodtat. Ízléses kontraszt a dal eleje és a kiállás ambient világa a trance klasszikus értékeivel.

  SLP remixe a korong leghúzósabb  része, SLP aki Omid16b-vel dolgozott egyűtt több éven keresztül a studiojában.  Ez a track jó példája, hogy a techno is összeférhet a progresszive érzésvilággal.  Napjainkban egyre népszerűbb ez az irány.

Mind a 4 track, egytől egyig, a minőségi elektronikus zenét képviseli. A kiadvány  igazi kuriózum nemzetközi szinten is mind a digitalis, de legfőképp a  bakelitpiacon.

VINYL BEATPORT - BANDCAMP - DISCOGS - JUNO - AMAZON - ITUNES